![]() |
ADIUNKT w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII FERMENTACJI I ZBÓŻ
|

dr
Przemysław Leszczyński
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2024/25-Z - Projektowanie technologiczne w gastronomii NTG-SI>1979.5
Prowadzone przedmioty
2022/23-L - Podstawowe problemy przemysłu fermentacyjnego NTŻ-SI>1606.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Technologia przemysłów fermentacyjnych NBT-SI>2517.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Grafika inżynierska NBT-SI>0840.1:
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 6), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 7)
2023/24-L - Ocena towaroznawcza napojów fermentowanych NZJ-SI>1439.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-Z - Grafika inżynierska NBT-SI>0840.1:
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 6), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 7)