ADIUNKT w jednostce KATEDRA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA
|
dr
BEATA KACZMAREK-WDOWIAK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2021/22-Z - Fizjologia żywienia i regulacja metabolizmu NŻD-SML>0707.1
2021/22-Z - Higiena i toksykologia żywności NTG-SI>0873.3
2021/22-Z - Podstawy anatomii i fizjologii człowieka NŻD-SL>1611.1
2021/22-Z - Podstawy fizjologii człowieka NTG-SI>1630.1
2021/22-Z - Podstawy higieny i toksykologii żywności NZJ-SI>PHigToksŻ
2021/22-Z - Podstawy higieny i toksykologii żywności NŻD-SL>PHiTŻ
2021/22-Z - Znaczenie żywienia w wieku starszym NŻD-SML>2880.3
2021/22-L - Dietoterapia w schorzeniach neurologicznych NŻD-SML>0480.2
2021/22-L - Fizjologia żywienia NŻD-SL>0706.2
2021/22-L - Higiena i toksykologia żywności BBŻ-SI>HIGITZ
2021/22-L - Higiena i toksykologia żywności NBT-SI>0873.4
2021/22-L - Kliniczny zarys chorób NŻD-SL>1077.4
2021/22-L - Patofizjologia NŻD-SML>1561.2
2022/23-Z - Dietoterapia w geriatrii NŻD-SML>0478.3
2022/23-Z - Elementy patofizjologii NŻD-SML>3338.1
2022/23-Z - Higiena i toksykologia żywności NTG-SI>0873.3
2022/23-Z - Podstawy anatomii i fizjologii człowieka NŻD-SL>1611.1
2022/23-Z - Podstawy fizjologii człowieka NTG-SI>1630.1
2022/23-Z - Podstawy higieny i toksykologia żywności NŻD-SL>1646.5
2022/23-Z - Regulacja metabolizmu NŻD-SML>3307.1
2022/23-Z - Żywienie kliniczne II NŻD-SML>2905.3
2022/23-L - Fizjologia żywienia NŻD-SL>0706.2
2022/23-L - Kliniczny zarys chorób NŻD-SL>1077.4
2023/24-Z - Elementy patofizjologii NŻD-SML>3338.1
2023/24-Z - Podstawy anatomii i fizjologii człowieka NŻD-SL>1611.1
2023/24-Z - Podstawy fizjologii człowieka NTG-SI>1630.1
2023/24-Z - Podstawy higieny i toksykologia żywności NŻD-SL>1646.5
2023/24-Z - Podstawy toksykologii żywności NŻD-SL>3323.3
2023/24-Z - Regulacja metabolizmu NŻD-SML>3307.1
2023/24-L - Fizjologia żywienia NŻD-SL>0706.2
2023/24-L - Higiena i toksykologia żywności NTG-SI>0873.4
2023/24-L - Kliniczny zarys chorób NŻD-SL>1077.4
2024/25-Z - Elementy patofizjologii NDI-SM>3338.1
2024/25-Z - Podstawy anatomii i fizjologii człowieka NDI-SL>1611.1
2024/25-Z - Podstawy fizjologii człowieka NTG-SI>1630.1
2024/25-Z - Podstawy toksykologii żywności NŻD-SL>3323.3
2024/25-Z - Regulacja metabolizmu NDI-SM>3307.1
2024/25-L - Clinical diseases NŻD-SL>0408.4.E
2024/25-L - Fizjologia żywienia NDI-SL>0706.2
2024/25-L - Higiena i toksykologia żywności NTG-SI>0873.4
2024/25-L - Kliniczny zarys chorób NŻD-SL>1077.4
Prowadzone przedmioty
2021/22-Z - Znaczenie żywienia w wieku starszym NŻD-SML>2880.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Kliniczny zarys chorób NŻD-SL>1077.4:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)